Insinööritoimisto Salminen Oy

TOIMINTAPERIAATTEEMME

Toimintaperiaatteena yrityksellämme on henkilökohtainen ja ammattitaitoinen asiakaskunnan palvelu. Yrityksemme kaikki palvelut valvonnasta ja tarkastuksista asiantuntijalausuntoihin tekevät kovan koulutuksen sekä pitkän kokemuksen omaavat alan ammattilaiset. Emme yleensä käytä hyväksemme alihankkijoita muuten kuin laboratoriopalveluiden osalla. Näin voimme taata aina luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun, minkä lopputuloksesta voimme olla varmoja.

Usein yritykset pyrkivät työmäärän lisääntyessä laajenemaan, palkataan aliurakoitsijoita toimimaan oman tunnetun nimensä alla ympäri Suomen, laajennetaan toimialaa usein aliurakoitsijoiden ammattitaidon ja kokemuksen ulkopuolelle.

Näin toimittaessa omien alaisten ja aliurakoitsijoiden valvonta on lähestulkoon mahdotonta ja työn laatu ja taso auttamattomasti huononee ja vastuukysymykset ovat heikolla pohjalla.

Palvelumme käyttäjiä ovat rakennusliikkeet, suuret rakennuttajatoimistot, isännöitsijätoimistot, asianajotoimistot, tilitoimistot, vakuutusyhtiöt, asuntovälittäjät sekä yhtenä tärkeänä osana myös yksityiset ihmiset. Palvelemme kaikkia samalla ammattitaidolla ja tehokkuudella toimeksiantajasta ja toimeksiannon suuruudesta riippumatta.

RI Jari Heinosella puolestaan on vankka kokemus rakennustekniikasta, rakenteiden fysikaalisesta toiminnasta sekä sisäilmatutkimuksesta.

Rkm Tuula Syrjänen tuo yritykseen naisenergiaa. Hän on toiminut työmaainsinöörinä lukuisissa uudiskohteissa, on pätevöitynyt kosteudenmittaaja sekä pätevöitynyt sisäilmatutkija.

YHTEYSTIEDOT

Pereentie 27
33950 PIRKKALA

Puh. 0201279965
Gsm. 0400-929 434

etunimi.sukunimi@salminenoy.fi

Sertifikaatit ja pätevyysluokat

 Meillä kuntotarkastuksen suorittaa AINA

  • Talonrakennustekniikan DI
  • Rakennusterveysasiantuntija RTA (VTT:n sertifikaatti)
  • Asuntokaupan kuntotarkastaja AKK (Fise Oy:n pätevyys)
  • Pätevöitynyt kosteudenmittaaja PKM
  • Talonrakennustyön valvoja (Fise Oy:n pätevyys)